LLICÈNCIES ESPORTIVES DE CICLISME 2024

Per aquest any, la Federació Catalana de Ciclisme ofereix dos tipus de llicència esportiva (UCI 127 € // FCC 110 €).

Inclouen una assegurança d’assistència sanitària en cas d’accidents i una assegurança de responsabilitat civil.

Les cobertures de les dues Llicències Federatives inclouen Assegurança d’accidents en la pràctica del ciclisme, il·limitada amb divuit mesos des de l’accident, Assegurança per mort causa directa/indirecta, Invalidesa, Assegurança de Responsabilitat Civil i Defensa.

Com ja és conegut de les darreres dues temporades, la llicència federativa consolida el seu format digital, potencial l’agilitat en tots els tràmits. La llicència FCC garanteix una total cobertura d’assegurança mèdica en qualsevol moment de l’any durant la pràctica ciclista, i des del darrer 2022 dona accés gratuït a la plataforma d’avantatges Club Per Ser Tu amb descomptes per les compres a més de 500 marques.

Recordar que la llicència del 2023, amb la respectiva cobertura d’assegurances, finalitza la seva validesa el 31 de desembre (2023) no és prorrogable al gener (2024).

També serà necessari una foto de carnet per a poder tramitar la llicència tant d’UCI com de FCC i recordar que no és obligatori federar-se, però sí que és aconsellable, per poder estar ben assegurat en cas d’accident.

RENOVACIÓ LLICÈNCIES CLUB CICLISTA TÀRREGA


DADES DE PAGAMENT
Realitza l'ingrés en el número de comte del club ciclista Tàrrega, indicant nom i tipus de llicència que vols renovar o donar d'alta. Si voleu tenir la llicència federativa competitiva, heu de comunicar-ho al club cciclistatarrega09@gmail.com

Caixa Guissona ( ES52 3140 0001 91 001 45470 00 )
* Camps obligatoris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE:

Club Ciclista Tàrrega

FINALITAT:

Prestar els serveis sol·licitats i atendre les seves sol·licituds de contacte a través dels nostres formularis de la pàgina web www.clubciclistatarrega.com així com l'enviament de comunicacions comercials i newsletter informatiu. Les comunicacions amb el client a través de Whatsapp o plataformes similars.

LEGITIMACIÓ:

  • Consentiment de l'interessat.
  • Execució Interès legítim del responsable.

DESTINATARIS:

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament en cciclistatarrega09@gmail.com