Sortida Especial Club Ciclista Tàrrega

CAMBRILS

___ de ___ de 2024

Dies
Hores
Minuts
Segons
Ens veurem l'any vinent

RECORREGUT CURT

Download file: Ruta-Cambrils.gpx

GRAN FONDO

Download file: GranFondo-Cambrils.gpx

Informació de la Sortida

Bon dia a tothom,
Com ja sabeu lo ___, tenim programada al calendari una sortida especial a Cambrils, amb dues rutes destacades, la curta amb 115 quilòmetres i la més exigent amb un recorregut de 165 quilòmetres.

Per iniciar l’organització de la sortida per part de la junta i tindre enllestida la logística de l’avituallament que serà a PRADES (informarem d’on estarem ficats), iniciarem el registre de participants omplint el formulari que trobarem en el  web del club i efectuant el pagament mitjançant transferència bancària en el número de compte del club.

El cost total de la sortida especial a Cambrils per participant es de 50€, NO socis 80€.

Que inclou aquest preu?

 1. Avituallament (Beure, galetes, entrepà, gominoles, fruita, etc.)
 2. Dinar a cambrils (Restaurant La Confraria)
 3. Tornada amb autocar.
 4. Transport de les bicicletes en vehicle a part.
  Aconsellem que per una millor protecció de les bicicletes, porteu una manta en dia de la sortida.

El registre de participant a través del formulari web del club estarà actiu el dia ___ i romandrà obert fins al dia ___, per què data de tancament?, hem de tindre el número de participats més aproximats al final per tindre tot tancat, tant avituallament com dinar i places d’autocar de tornada, etc.
Cap la possibilitat de registrar-se, però s’hauria d’infirmar com més aviat millor per comprovar si hi ha disponibilitat i una vegada confirmat, fer-nos arribar el justificant de pagament junt amb l’opció d’entrepà per l’avituallament.

Un cop conformat el grup, el següent serà realitzar una llista perquè els participants puguin escollir l’entrepà. Des de la junta oferim aquestes opcions:

 1. Pernil
 2. Formatge
 3. Fuet
Si algú o alguna participant tingues alguna intolerància, preguem que ens informi i ho resoldrem 😉.

Dades de registre


DADES DE PAGAMENT
Realitza l'ingrés en el número de comte del club ciclista Tàrrega, on caldrà que especifiqueu el vostre nom i el concepte "Sortida Andorra".

Caixa Guissona ( ES52 3140 0001 91 001 45470 00 )
* Camps obligatoris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE:

Club Ciclista Tàrrega

FINALITAT:

Prestar els serveis sol·licitats i atendre les seves sol·licituds de contacte a través dels nostres formularis de la pàgina web www.clubciclistatarrega.com així com l'enviament de comunicacions comercials i newsletter informatiu. Les comunicacions amb el client a través de Whatsapp o plataformes similars.

LEGITIMACIÓ:

 • Consentiment de l'interessat.
 • Execució Interès legítim del responsable.

DESTINATARIS:

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament en info@cctarrega.com