Sortida Especial Club Ciclista Tàrrega

Mont Caro

Dies 21 i 22 de setembre de 2024

Dies
Hores
Minuts
Segons
Ens veiem l'any vinent

RECORREGUT DIA 21

Download file: 1a etapa sortida Montcaro.gpx

EL MONT CARO

Download file: 2n etapa Montcaro.gpx

Inscripció a la Sortida

Vinga noies i nois us animem que us apunteu!!

Entre les rutes especials d’aquest any hi ha la del MONT CARO, que la farem el cap de setmana del ¿? de maig. Un súper cap de setmana de ciclisme que no us podeu perdre. Són 162’2 km amb 2200 m de desnivell d’anada i fer nit a Bot (sopar, dormir i esmorzar per 65 €urets). Després d’esmorzar el diumenge faríem l’ascens al Mont Caro, una ruta de 87,30 km de 1764 m de desnivell.
 
La tornada cap a Tàrrega serà amb autocar i les bicis hem llogat una furgo per a carregar-les (totes ben posades, ben tapades perquè cap bici es ratlli, per això no heu de patir). Doncs res!!! Només cal que us animeu i seguiu pedalant com fins ara i… cap al Mont Caro!!! M’he deixat de dir que durant el recorregut d’anada, és a dir, el primer dia, la ruta dels 162 km, tindrem cotxe d’assistència i avituallament.
 
L’avituallament + autocar de tornada + furgoneta per pujar les bicis se’n fa càrrec el Club!!!

Dades de registre

Realitza l’ingrés en el número de comte del club ciclista Tàrrega, on caldrà que especifiqueu el vostre nom i el concepte “Sortida Mont Caro”.

Caixa Guissona ( ES52 3140 0001 91 001 45470 00 )

DADES DE PAGAMENT
Realitza l'ingrés en el número de comte del club ciclista Tàrrega, on caldrà que especifiqueu el vostre nom i el concepte "Sortida Mont Caro".

Caixa Guissona ( ES52 3140 0001 91 001 45470 00 )
* Camps obligatoris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE:

Club Ciclista Tàrrega

FINALITAT:

Prestar els serveis sol·licitats i atendre les seves sol·licituds de contacte a través dels nostres formularis de la pàgina web www.clubciclistatarrega.com així com l'enviament de comunicacions comercials i newsletter informatiu. Les comunicacions amb el client a través de Whatsapp o plataformes similars.

LEGITIMACIÓ:

  • Consentiment de l'interessat.
  • Execució Interès legítim del responsable.

DESTINATARIS:

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament en info@cctarrega.com

Galeria d'imatges de 2022